Dlouhodobě pronajmeme nový zděný zámecký apartmán 2+kk (64 m2) s vybraným zařízením. Dvoupokoj s kuchyňským koutem a koupelnou je orientovaný od západu k východu v 1. podlaží. Dům je uprostřed obce v klidné části u parku, blízko lesa a stezek nejen pro kolo.

3D plán

Obytná plocha apartmánu je 64 m2 (pokoje 27 m2 a 32 m2, koupelna 5 m2).

Plán bytu:

Plán


Vizualizace:

3D plán

Příhodně u vstupu je velká šatní skříň s botníkem.

Kuchyň

K vybavení bytu náleží moderní bílá kuchyňská linka s velkou varnou deskou a troubou, digestoří, dřezem, myčkou, chladničkou a pračkou a dostatkem úložných prostor. Ve společných prostorách je k dispozici i sušička. Obývací pokoj je vybaven jídelním stolem se židlemi, sestavou skříněk a knihovny.

Koupelna

Koupelnu tvoří prostorný sprchový kout, skříňka s umyvadlem, bojler na teplou vodu a záchod, samozřejmostí je vzduchotechnika na odsávání vlhkosti. Prostor dotváří velké zrcadlo. (závěsné tyče na sušení prádla).

Na zemi dlažba ve stejném dezénu dubového dřeva jako v pokojích, obklady bílé.

Ložnice 1

Vybavení pokojů můžeme zajistit, jinak záleží plně na vašich přáních a vašem vkusu.

Ložnice 2

Sami si zvolíte jednolůžko nebo dvojlůžko s nočními stolky a prostornou šatní skříní.

Nad oběma vysokými okny je připravena garnýž pro záclony i závěsy nebo pro moderní žaluzie či rolety. Dostatek el. zásuvek umožňuje svobodné rozmístění nábytku i umístění osvětlení z každého úhlu pokoje. V každém pokoji je připojení pro rychlý internet i TV.

Optimalizované vytápění zajišťují úsporné infrapanely a podlahové vytápění se samostatnou regulací. Povrch tvoří plovoucí podlaha v designu dubu.


V přízemí v podloubí možnost uskladnění sportovního vybavení, např. kol. Parkování před zámkem zdarma.

Cena 16900 Kč + 5000 Kč měsíčně zálohy na poplatky. Vratná kauce 20000 Kč. Nejsme realitní kancelář - neplatíte provizi! K pronájmu od června 2024. Podmínka: Nekuřáci bez zvířete. Rádi ukážeme.